Háló

Megtekintve: 228 alkalommal
Jóváhagyta: Hatházi Áron
Szerkesztői megjegyzés: A szöveg korrektúrát igényel.

KI VI?

Kivi?

Na de ilyet! Haza kéne ugranom, valami normális cuccért, mégsem járja, hogy egy szál lepedőben.. Meg némi stex is kéne. Hehe stex a Styxre. Hülye! Bahh!.Jé ezek még mindig ott nyomják. „Látjátok feleim?” Megjegyzem, ha nem lenne reverenda a srácon, néhány napja nem mondtam volna rá hogy pap! Dögös csávó mit nekem, kicsit át vizsgálom..

Farmer, finom kivágott pulóver, hm boxer alsó…  nini borotválja… na ezt kikérem magamnak, rólam beszél és ilyen visszahúzódó? Persze – persze ez így természetes. Ez igen izmos kerek. Nem semmi, napbarnított. Nem ez nem szoli, ez nap. Vajon hol? Plébánia kert, eldugott hely a Duna parton?  Nem nudista strand biztos nem! Hűűű az anyját! Még jó hogy visszanéztem! A Zoli, meg a Klári egymás mellett, szorosabban, mint ahogy kellene. És Zolin napszemüveg. Sose hordott…És  és és Klárin az én harisnyám!

Hogy ócsárolta, hogy ő bizony senki kedvéért sem. Na nézzük csak tovább! A bugyim a vadonatúj bugyim, ami még nem is volt rajtam.

Amit „arra” tartogattam… Az ékszereket leszarom. De a bugyim, meg a harisnyám! Naná, hogy nem postán küldte el neki ez szemét strici. Naná, hogy nincs rászorulva ez a ribanc. Na megállj csak! Most meg kapjátok a magatokét! Csiki csiki csiki csiki.. Na kicsit félrehúzom a bugyit és úgy csiki csiki csiki csiki… Na – na mi van lássuk az arcod ne vigyorogj te te te…. Ok már figyelik na most Zolin a sor. Csiki csiki csiki.Na már ő is kotorászik.  Na most Zolikám add csak a kezed így most szépen elkezded simogatni Klári seggét. Így ni! Most markolászod egy kicsit ok már látják és most erősen belecsípsz! Ez az Klári sikíts! „Sikíts ribanc!” Ok és most húzzatok el! Hohó külön – külön Hahá háháhá!. Jaj szegény anyu anyukám édes anyukám szeretlek itt vagyok ölellek. Érzed? Ez az mosolyogj! Így! Jó! Anyukám otthon megtalálod a naplómat, sok mindent megtudsz abból. De a legtöbb lényegtelen.

Csak két dolog; hogy mindig is szerettelek.

és csak benned bíztam…Ja és még valakiben.

Na nézzük mikor indulnak már?

Ekkora felhajtást. Nagy autó egy kis köcsögnek. Bocs urnának. Szépen lassan ez az most már elkezdheti tárgyalni a násznép a Zoli Klári epizódot. Na Juci! Te már rég tudtad? Fecó te meg min vagy felháborodva? Velem is ki kezdtél. Ilyet!

Jaj anyu szedd össze magad, csak még egy kicsit bírd ki! Tomííí Tomikám Tamás! Mondtam, hogy te még a sajátodéról is le fogsz…! Drága barátom most már ne rohanj! Lécci menj oda anyu mellé! Ne ne karolj bele! Öleld át a vállát. Lesz a naplómban rólad is.  Mit „is”? Ott vagy minden oldalon nap mint nap ott vagy, akkor is amikor én nem szóltam hozzád. Most már mindent megtudhatsz! Most már nem romlik el semmi. Te te te Férfi! Az összes többi csak pasi!Jéé a lélek harang itt is szól és már jön is a csónak. Egy szál evezős simán, mintha nem is lenne sodrás… Elfelejtettem átöltözni. Nem nem itt hagyom nektek. Tamás te tudod mit ugye!

Nem viszem át a túlsó partra.

Vélemény, hozzászólás?