Háló

Megtekintve: 161 alkalommal

Tétovák szigete

2018. január 5- én Rafkós Richárd, mikor felébredt egy jó nevű celeb, Csini Cicelle baldachinos ágyában, sorsdöntő ötlettel pattintotta ki párja báva szemét.
A viszonylagos gyenge ütéstől Cicelle műszempillája apró cafatokra foszlott, így megpecsételte a későbbi szakítást, ami nem téveszthető össze a lökéssel ( pl: súly.).
Cicelle mindennél jobban ragaszkodott, a meghosszabbított idegen tárgyhoz, amivel szexistennőhöz hasonlatossá vált a tekintete. Ezt a Nemzetközi Statisztikai Hivatal ugyan nem erősítette meg, de Cicelle erős meggyőződéssel állt ki mellette, így Richárd rövid úton lapátra került.
A kapcsolat felbomlása a férfinak szárnyakat adott, nem hagyta magát Cicelle vesztes exei között tudni.
Rafkós Richárd másnap jelentkezett az “ Élj túl mindenkit, vagy dögölj meg szerényen! “ c. általában nagy nézettséggel bíró show-műsorra.
Foglalkozását tekintve Ricsi főállásban pedikűrösként, fusiban pedig hastáncoktatóként működött a XXIX. kerületi Hagyományőrző Nyugdíjasklubban, így biztos lehetett a pozitív elbírálásban, hisz tuti túlélőnek számított, vagy nem, de pont ez a lényeg.
Rafkós Ricsi eltervezte, hogy felépíti a “szent sátrat” a szigeten, így komoly várományosa lehet a díjcsomagnak, ami napi egy velőscsontot is tartalmazott.
Csavaros eszénél fogva, azt gondolta, hogy társai biztosan nem ismerik a legendás építmény méreteit, aminek csak az előudvara 54 méter hosszú és 27 méter széles terület volt.
Ötletéből fakadóan, kijelöli a saját teritóriumát, amit így fog nevezni.
Kifundálta, hogy szerez a stábtól egy fazekat, amit szintén “ szent” névvel fog ellátni és ennek helye az általa létrehozott “sátorban” lesz. Ebben az edényben a “ Kőleves” mintájára beledobál minden ehető anyagot, és máris kivívja az Elöljáró címet.
Túlpörgött agyával arra nem gondolt, hogy a vetélkedő közelében nem lesz kisbolt, zugivó, Sári néni kifőzdéje stb. A stáb elzárkózott Richárdtól, aki fizetőeszköz híján természetben szándékozott kiegyenlíteni a számlát, ami a fazék beszerzése folytán keletkezett volna. Vagyis, mivel sem kisollót sem körömcsipeszt nem tartalmazott a szigetre vitt úti csomagja, apró egérfogaival szerette volna lerágni a rendező lábkörmeit. A produkció említett főembere, először a sapkáját vágta Richárdhoz, aztán a támlás faszéket.
Richárd elgondolta azt is, hogy vallását fogja terjeszteni, amit anyjától Balhés Béláné született: Markecoló Jolántól a génjeiben örökölt, ennek okáért,
a harmadik éjszakán kiosont és titokban felzabálta az éléskamraként működő láda tartalmát a pálmafák alatt félúton. Ezzel a lépésével éhhalálra ítélte a kolóniát.
Ezért a szelídek gyülekezete törzsi tanácsot tartott, és arra az elhatározásra jutott, hogy Ricsinek mennie kell.
A csapat tagjai saját nyálukat nyelve, kigondolták a menüt.
Azután a legerősebb ember egy borotvaéles machétával a tengerparton leütötte, majd szakszerűen feldarabolta Richárd kómába esett testét.
Pusztító Peti a Dexter c. filmsorozaton szocializálódott, így a szeme sem rebbent az akció közben.
Kukta Kinga kókuszolajon sütötte meg a darabokat, kevés ananászlevet is öntött alá, csak az íze kedvéért.
A csapat jóízűen elfogyasztotta Richárd testét a “ szent sátor” gagyi imitációja alatt, ami néhány bambuszrúdra aplikált sárguló levél tartott még össze.

A műsor folytatását a televízió csatornája egy időre berekesztette.
Miután az Isten haragja lecsapott és cunamit küldött a szigetre.

Vélemény, hozzászólás?