Háló

Megtekintve: 153 alkalommal

Önpusztítás

Nem olyan szexi mint a drog, pia, nikotin, de a magam fajta bohócoknál működik, ha az alábbi receptet pontosan és kérlelhetetlen következetességgel alkalmazzuk évtizedekig. Azt tudni kell, hogy mint minden tudatmódosító, először végtelen örömet fog okozni, olyan kapukat nyit meg, amelyekről nem is sejtettük, hogy megnyithatók, viszont egy idő után inkább létszükséglet lesz, mint örömforrás.
A titkos recept, amelyet ezúton a világra szabadítok, a következő:
– 2 db vaníliás fánk
– 2 db kakaó (behelyettesíthető bármilyen tejes itallal: vaníliás ital, madártej, karamellás ital, bármi.)
– 3 zacskó gumicukor (Haribo medvéket javaslom, de tetszés szerint lehet bármi, arra ügyeljünk, hogy véletlenül se fussunk bele vegán, vagy cukor csökkentett termékbe, élményrontó lehet)
– és a titkos összetevő: Family Pack sós Lays Chips (behelyettesíthető bármilyen ch bombával: mogyorós pufi, sajtos pufi, chips tetszés szerinti ízesítésben, a lényeg, hogy a legnagyobb kiszereléssel gyakoroljunk. Sós ropit, sós perecet, kesudiót , sós mogyorót kerüljük, mert hatásgyengék)
– 2L coca – cola ( behelyettesíthető bármilyen cukros üdítővel, de a hatás erőteljesebb koffeintartalommal)
Alkalmazási javaslat egy szeánszhoz:
Fogyasszuk el az első vaníliás fánkot, mellé öblögessünk az első adag tejes itallal nagy kortyokban, jól átöblítve két három kortyonként a teljes szájüreget. Ha jól csináljuk, mire elfogy az első fánkunk végzünk az itallal is. Ezután ismételjük meg a második fánk + ital kombóval.
Valószínűleg ezen a ponton azt fogjuk érezni, hogy elviselhetetlen lenne még egy falat cukor, de ez ne riasszon meg senkit. Bontsuk ki a chipset és toljuk be a zacskó 1/3 – át elterelve ezzel ízlelőbimbóink éberen féltő figyelmét.
Ezután bontsuk ki a gumicukrot és kezdjük el habzsolni. A habzsolás itt fontos, ne kövessük el azt a hibát, hogy egyenként, szép lassan adagoljuk a szemeket. Nagy marokkal arcba tömve. Ez fontos. Közben gurgulázzunk a cukros üdítőitallal nagyokat. Ha azt érezzük, hogy megcsömörlenénk, jusson eszünkbe, hogy van még 2/3 – ad chipsünk. Használjuk fel bátran. Arra sajnos nincs egzakt recept, hogy milyen chips – adagolással jutunk el a 3 zacskó gumicukor végéig, ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie. Ami szintén fontos, hogy folyamatosan adagoljuk az üdítőt. Ezt ne felejtsük akkor. Ha fáj akkor is, ha rosszul esik akkor is. Játszunk bátran a chips adagokkal, kísérletezzünk, tapasztaljunk.
Ha mindent megfelelően csináltunk, a harmadik zacskó gumicukor végére elfogy a chipsünk és a kólánk is. Ha szakszerűek voltunk eddigre elkerülhetetlenül be kell ütnie a módosult tudatállapotnak is, amit elsősorban gyomortájékon fogunk érezni enyhe, majd később egyre fokozódó szédülés kíséretében. Nagyon fontos! Semmilyen körülmények között ne menjünk wc – re. Hányás, fosás szavak tabuk. Mindkét tevékenység gyakorlása a trip közben elkerülendő!
Néhány alkalom során, melyek erősen hajaztak időutazásra, már láttam magam előtt Iggy Popot ahogy nyilatkozat közben cigaretta helyett Lays chipset vesz elő az ingzsebéből és láncfogyasztásba kezd. Láttam Tyler Durdent a Harcosok klubbjában, ahogy megállás nélkül fogyasztja a gumicukrot cigaretta helyett. Sid Vicious egy rosszul sikerült C12H22O11 trip során meggyilkolja Nancy Spungent. Bon Scott 32 vaníliás fánk után belefullad a saját hányásába. Marilyn Manson az I don’t like the drugs, but the drugs like me videoklippjében felszív egy adag robbanós cukorkát az orrába. Schobert Norbert pedig göndör, zsíros hajjal, körszakállal tört magyarral ordított Pesthy László dokufilmjében a kamuzó chipsnarkósokkal.
Mr Funk, végállomás.

Vélemény, hozzászólás?