Háló

Megtekintve: 159 alkalommal

Guszti kutyája

Guszti kutyája teljesen átlagos eb volt. Később tudtuk meg, hogy a vihogás annyira felidegesítheti, hogy képes emberekkel táplálkoni. Mikor Juci néni a tornatanár szakállas felesége, aki egyébként szabadidejében a kémiaszertárban kisérletezte ki az örök fiatalság szerumát,
nevetőgörcsöt kapott a viszketéstől. Szakállallergiája rohamos ütemben fejlődött, már a könyökhajlata is telenőtt szőrrel.
Kisebb malőr keletkezett kotyvasztás közben. Mivel nem volt született Lucresia Borgia, ezért nem ismerte fel, hogy a szürkületi vércseppvirágból génmódosítottat kapott, igaz pult alól, ami növelte a lehetőségét az eredeti áru valódiságának, amit Tibetből csempészett Olsen és bandája. Brit tudósok kimutatták hogy az allergia ellenszere a fekete zuluk földjén általában harminc centire a föld felszíne alatt élő kudzu gyökér hatóanyaga. Amúgy ez a következő ott alvós osztálykirándulás első állomása. Legalábbis Gyulus apja be fogja terjeszteni, mert ő híres külkeres.
Juci néni röhögött. Zilált kontyából ananászszeletek hullottak spirálisan.
Akkor dugta ki szimatoló orrát a padfiókból Guszti bológatós tacskója, amit apja barna Trabantjának kalaptartójáról csent el. Egyet vakkantott, és azzal a lendülettel ráugrott a tanárnőre. Rövid ideig tartó csámcsogás és szürcsölés után egy 95-ös, D-kosaras, püspöklila, csipkés melltartó maradt a padlón.
Jucus angyal könnyű tüllben lebegett az írásvetítő felett. Meg kellene pucolni a tálcaját – gondolta révetegen.
Aztán megakadt a szeme a színes cicifixen. Óhhhh, de jó, hogy kéznél van, reggel akarta megvarrni, mert a jobb kettes kapocs erősen lötyögni kezdett.

Vélemény, hozzászólás?